Profil

A rejoint le : 1 sept. 2022

À propos

Hur man installerar en köksblandare förlängningsspruta


Om du någonsin har haft problem med att spruta vatten ur en kökskran, kanske du överväger att installera en förlängningsspruta för kökskranar. Detta billiga tillbehör kan förlänga längden på en vanlig kranpip, vilket gör att du kan desinficera din diskbänk mer effektivt. Till skillnad från traditionella kranar är blandare kök-förlängare mycket större än konventionella kranar och är i allmänhet bäst att använda med industriella diskbänkar av stål.


Installera en ny spruta


För att installera en ny spruta måste du först ta bort den gamla. För att göra detta måste du skruva loss monteringsmuttern på spruthuset. Spruthuset kan vridas när du drar åt monteringsmuttern. Sätt sedan in spruthuset i diskbänkens däck. Det nya huset bör ha en packning runt basen, och rörmokarspackel bör appliceras på basen för att förhindra läckor.


Du kanske också vill installera en utdragbar spruta. Den förvandlar hela tappen till en spruta och döljer en flexibel slang i kranen. Den här typen av kran är särskilt användbar för rengöring av diskbänkar och gör att du lättare kan desinficera medan du utför andra uppgifter. Beroende på dina behov kan du behöva köpa flera olika modeller av denna köksblandare förlängningsspruta.


En Shop King Turbo Flex Spray Faucet Extender är ett bekvämt sätt att uppgradera en vanlig köks- eller badkran. Förlängarens 360 graders huvud roterar så att vattenstrålen kan riktas åt alla håll. Detta gör den lätt att använda och ger en perfekt spray för att diska. Det 360-graders roterbara huvudet erbjuder en fantastisk spray för en mängd olika uppgifter. Enheten passar de flesta krandesigner och kan installeras på så lite som 15 minuter.


Byt spruthuvudet


Du kan också installera sprayhuvudet utan att byta ut själva kranen. Många handfat kommer med ett oanvänt hål och du kan enkelt lägga till en sprayslang i det. Sprayhuvudet fästs på vattenavledaren under diskbänken. Om du inte har ett extra hål på diskbänken kan du borra ett hål i kanten på diskbänken och mata slangen genom den. Om du kan göra detta kommer du att kunna byta spruthuvudet på diskbänken utan problem.


Ändra vattenflödet


Utdragssprutan ser ut som en vanlig kran men har en lång slang för att nå var som helst i diskbänken. Slangen liknar sprayhuvudet och låter dig spraya vilken del av diskhon som helst. Du kan ändra vattenflödet genom att trycka på en knapp som låter dig byta från en strömmande ström till en sprutande. Om du använder en neddragbar kran, se dock till att läsa tillverkarens instruktioner noggrant för att säkerställa att du inte bryter några VVS eller elektriska delar.

Yurisa Marlena

Plus d'actions